KΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ – ΚΑΒΑΛΑ – ΘΡΑΚΗ – ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ
4 ημέρες
/

1ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το γραφείο μας Πανόρμου 11-13 στις 07.30 και 07.45 από την Ομόνοια και με τις ακόλουθες ενδιάμεσες στάσεις που θα κάνουμε καθοδόν για καφεδάκι και το μεσημεριανό μας θα φτάσουμε αργά το απογευματάκι στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή . Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και βολτούλα στην όμορφη πόλη της Κομοτηνής . Δείπνο (προαιρετικό). Διανυκτέρευση.
2ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Αδριανούπολη .Η Αδριανούπολη είναι μια ιστορική πόλη της σημερινής Τουρκίας, στην Ανατολική Θράκη, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, στο ευρωπαϊκό τμήμα της χώρας, κοντά στη συμβολή τριών ποταμών, του Άρδα, του Τούντζα και της Μαρίτσας/του Έβρου. Η Αδριανούπολη υπήρξε η τρίτη πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από το 1363 ως το 1453, πριν η Κωνσταντινούπολη γίνει η τέταρτη και οριστική πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας. Μετά την γνωριμία μας με την πανέμορφη Αδριανούπολη αναχωρούμε για την Αλεξανδρούπολη πόλη της παράδοσης και του νεωτερισμού, πόλη της ξεκούρασης και της διασκέδασης, πόλη της θάλασσας και του τουρισμού. Στην Αλεξανδρούπολη θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε το καφεδάκι μας και το μεσημεριανό μας . Το απογευματάκι αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας . Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και βόλτα . Δείπνο (προαιρετικό). Διανυκτέρευση.
3ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Λίμνη Βιστωνίδα και το Πόρτο Λάγος. Μετά από μία σύντομη στάση αναχωρούμε για την Ξάνθη και την Παλιά Πόλη της. Αναπαλαιωμένα σπίτια καπνεμπόρων και πλακόστρωτους δρόμους, που συνθέτουν τη σκηνή όπου διαδραματίζεται η ρομαντική ιστορία της Παλιάς Πόλης, που σήμερα κατακλύζεται από τραγούδια. Έτσι και εμείς θα γίνουμε ένα με αυτά τα πλακόστρωτα δρομάκια, και θα μάθουμε την ιστορία της Ξάνθης, αφού θα περιηγηθούμε σε αυτήν. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να κάνουμε βόλτα , να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας (προαιρετικό) αλλά φυσικά και να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού με άρματα και μεταμφιεσμένους που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης. Το απογευματάκι επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας . Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο (προαιρετικό). Διανυκτέρευση.
4ΗΜΕΡΑ
Αφού πάρουμε το πρωινό μας και έχοντας ετοιμάσει τις βαλίτσες μας συνεχίζουμε την επίσκεψη μας, στην Καβάλα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και βόλτα. Όπως σε κάθε ιστορικό τόπο, έτσι και στην Καβάλα, τις καλύτερες ιστορίες αφηγούνται οι λαϊκές συνοικίες, τα σπίτια και τα μαγαζιά που βάζουν ρίζες ζωών σε έναν τόπο και τον βοηθούν να ανθίσει, να προκόψει και να προχωρήσει μπροστά. Η περιήγηση στους κεντρικούς δρόμους, αλλά πολύ περισσότερο στην παλιά πόλη (που έχει επισήμως χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός και προστατεύεται) κρύβει όμορφες εκπλήξεις. Παραδοσιακά μακεδονίτικα σπίτια, νεότερα κτίσματα με νεοκλασική αύρα, τα περίφημα καπνομάγαζα και οι καπναποθήκες (σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της πόλης), θυρεοί και παλιά οικόσημα σε μετόπες, οθωμανικές/ισλαμικές επιρροές, τα προσφυγικά αλλά και τα πιο μοντέρνα κτήρια, συνθέτουν ένα πλούσιο αρχιτεκτονικό μωσαϊκό. Αναχωρούμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ (προαιρετικό). Άφιξη το βράδυ, έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΆΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 145 ΕΥΡΩ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : + 60 ΕΥΡΩ

==========

Τραπεζικοί λογαριασμοί Oimos Travel

Για την διευκόλυνση σας μπορείτε να καταθέτετε χρήματα στους παρακάτω λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα: 702/002345-01
IBAN: GR20 0110 7020 0000 7020 0234 501

Όνομα δικαιούχου : Μαλαδάκη Δήμητρα
==========

Eurobank: 0026-0050-30-0101299250
IBAN: 840 2600 500 000 300 101 299 250

Όνομα δικαιούχου : Μαλαδάκη Δήμητρα
=========

Μετά από την κατάθεση του ποσού είναι απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση (210 6429692) ή αποστολή με email (info@oimostravel.gr), του καταθετηρίου συμπληρώνοντας:

  • Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Προορισμό
  • Ημερομηνία εκδρομής
Κάνε την Κράτηση σου σε ένα λεπτό!
Αναχώρηση
ΆφιξηGDPR

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Αναζητηση εκδρομων
ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ
ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΛΙΜΑΝΙ ΙΕΡΑΚΑ

Εγγραφη στο Newsletter

GDPR συμμόρφωση. Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

© 2016 OimosTravel.gr