15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΣΥΒΟΤΑ-ΠΑΡΓΑ-ΖΑΛΟΓΓΟ
4 ημέρες
/

1Η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση το πρωί στις 08.00 από το γραφείο μας Πανόρμου 11-13 και 08.15 από την Ομόνοια και με ενδιάμεση στάσεις καθοδόν φτάνουμε στην Αμφιλοχία, «η νύφη του Αμβρακικού» όπως αποκαλείται σήμερα λόγω της γεωγραφικής της θέσης. Εκεί θα έχουμε στη διάθεση μας αρκετό ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας και το καφεδάκι μας (προαιρετικά ). Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το Νεκρομαντείο, που κατά την αρχαιότητα αποτελούσε μικρό νησί της αποξηραμένης λίμνης Αχερουσίας. Οι αρχαίοι τοποθετούσαν στο σημείο αυτό τις πύλες του Άδη, μικρή στάση και συνεχίζουμε για τον ποταμό Αχέροντα, γνωστός και ως μαυροπόταμος και ένας από τους μεγαλύτερους ποταμούς της Ηπείρου. Κατά την αρχαιότητα ήταν το πέρασμα από τη γη στο κάτω κόσμο! Στάση για φαγητό (προαιρετικά) και κατόπιν κατευθυνόμαστε στην Γλυκύ, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο ν’ απολαύσουμε τις ομορφιές του χωριού. Εν συνεχεία κατευθυνόμαστε προς το ΖΑΛΟΓΓΟ, ένα από τα ιστορικά όρη της Ελλάδας που έγινε σύμβολο της αγάπης για την ελευθερία, στα οροπέδια του οποίου κτίσθηκε το 1950-1961 το μεγαλύτερο άγαλμα της Ελλάδας ονόματι Μνημείο Ζαλόγγου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τα ΣΥΒΟΤΑ. Με βασικό ατού μια θαλασσινή δαντέλα από κατάφυτες νησίδες, απλωτές παραλίες με τροπικά νερά, αλλά και απάνεμες, κρυφές αγκαλιές, τα Σύβοτα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα πολυφωτογραφημένα θέρετρα της Καραϊβικής. Παραμονή για μπάνιο και φαγητό (προαιρετικά). Εν συνεχεία, αναχώρηση για την πόλη της ΠΑΡΓΑΣ. Χτισμένη αμφιθεατρικά στο μυχό γραφικού όρμου, όπου κουρνιάζει το κατάφυτο νησάκι της Παναγιάς, προστατευμένη κάτω από τη σκιά του ενετικού της κάστρου, η φημισμένη ναυτική πολιτεία του νομού Πρέβεζας θεωρείται από τα τουριστικά ατού της περιοχής, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη για καφέ (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της ΠΡΕΒΕΖΗΣ, στο λιμάνι και στο ιστορικό κέντρο της οποίας διατηρούνται ωραιότατα παραδοσιακά κτίρια, ο παραλιακός πεζόδρομος θυμίζει νησί, ενώ στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια βρίσκονται γραφικά δημοφιλή ταβερνάκια και καφενεία. Παραμονή για καφέ και φαγητό (προαιρετικά). Σιγά σιγά όμως πρέπει να πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις που θα πραγματοποιήσουμε καθοδόν θα φτάσουμε στην Αθήνα γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις.
Κάνε την Κράτηση σου σε ένα λεπτό!
Αναχώρηση
ΆφιξηGDPR

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Αναζητηση εκδρομων
ΠΥΛΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΜΕΘΩΝΗ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ – ΥΠΑΤΗ
15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΣΥΒΟΤΑ-ΠΑΡΓΑ-ΖΑΛΟΓΓΟ

Εγγραφη στο Newsletter

GDPR συμμόρφωση. Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

© 2016 OimosTravel.gr