ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ
7 ημέρες
/

7 ημέρες Διάρκεια
ΑΙΒΑΛΙ, ΕΦΕΣΣΟΣ, ΚΙΡΚΙΝΤΖΕ, ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ, ΠΕΡΓΑΜΟΣ, ΠΡΟΥΣΣΑ, ΣΜΥΡΝΗ, ΤΡΟΙΑ Προορισμός
Για όλους Κατάλληλο
21-27/12/2019 Περίοδος
1ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα ,ημίωρη στάση στη περιοχή της Λαμίας για καφέ(προαιρετικά) επί της εθνικής οδού. Καθοδόν στάση για γεύμα(προαιρετικά). Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προσπερνώντας την όμορφη Θεσσαλονίκη για να φθάσουμε το απόγευμα και να τακτοποιηθούμε σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, ελεύθερος χρόνος, δείπνο(προαιρετικά),Διανυκτέρευση.
2 ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση το πρωί από την Κομοτηνή και μέσω Κεσσάνης συνεχίζουμε για Καλλίπολη (στα τούρκικα: GELIBOLU) και παίρνουμε το καραβάκι για ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ στην ακτή των Δαρδανελίων . Το Τσανακκαλε είναι η πλησιέστερη μεγάλη πόλη κοντά στην ΤΡΟΙΑ. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Τροίας και αναχώρηση για το ΑΙΒΑΛΙ ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κέντρα στην Μικρά Ασία. Ελεύθερος χρόνος να περιηγηθείτε στο Αϊβαλί. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3 ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση από το ΑΙΒΑΛΙ για την ΠΕΡΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ. Η ΠΕΡΓΑΜΟΣ είναι αρχαία πόλη που βρισκόταν χτισμένη σε έναν αρχαίο λόφο από τον οποίο πήρε και το όνομα της. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στο ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ και αναχώρηση για ΣΜΥΡΝΗ την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας. Η Σμύρνη είναι από τις αρχαιότερες πόλεις και λιμάνια της Μεσογείου. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
4 ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για την ΕΦΕΣΣΟ μία από τις σημαντικότερες Ιωνικές πόλεις της Μικράς Ασίας. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και αναχώρηση για ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ ένα παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο. Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθούμε στην πόλη των 70.000 κατοίκων και αναχώρηση για το ΚΙΡΚΙΝΤΖΕ το ελληνικό χωριό εκεί που γυρίστηκαν τα ΄’ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ’’ και πατρίδα της ΔΙΔΟΥΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ένα χωριό με κατάφυτα βουνά και εύφορους κάμπους. ΚΙΡΚΙΝΤΖΕ στα τούρκικα σημαίνει ασχημούλης και την ονομασία αυτή, την έβγαλαν οι κάτοικοι για να απωθήσουν τους ξένους. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στην Σμύρνη . Δείπνο. Διανυκτέρευση.
5 ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για την ΠΡΟΥΣΣΑ, μία μεγάλη πόλη γνωστή για το πράσινο , για τα χιονοδρομικά κέντρα του όρους ΟΥΛΟΥ (ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΥΣΙΑΣ) το περίφημο ISKENTER KEBAB και τα περίφημα καραμελωμένα κάστανα (ΜΑΡΟΝ ΓΛΑΣΕ). Ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
6 ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις μέσα στην Τουρκία θα φτάσουμε το απόγευμα στην Κομοτηνή και να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο (προαιρετικό). Διανυκτέρευση.
7 ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ(προαιρετικά), άφιξη στην ΑΘΗΝΑ το βράδυ.
Κάνε την Κράτηση σου σε ένα λεπτό!
Αναχώρηση
ΆφιξηGDPR

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Αναζητηση εκδρομων
ΡΙΨΗ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ – ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑΣ – ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ
ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Εγγραφη στο Newsletter

GDPR συμμόρφωση. Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

© 2016 OimosTravel.gr