ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ-Λ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
3 ημέρες
/

ΗΜΕΡΑ 1:
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για τη λίμνη Πλαστήρα με ενδιάμεσες στάσεις. Πρώτη στάση η Μονή Κορώνης από όπου θα έχουμε πανοραμική θέα του θεσσαλικού κάμπου. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη μοναδική σε ομορφιά λίμνη Πλαστήρα και την πλαζ του Λαμπερού όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας. Αναχώρηση για την Καλαμπάκα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το απόγευμα θα το έχετε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθείτε στην όμορφη Καλαμπάκα . Περπατήστε στην πόλη και επισκεφτείτε την Βυζαντινή εκκλησία της κοιμήσεως τις Θεοτόκου η οποία χτίστηκε των 10ο αιώνα μ.Χ και επισκεφθείτε το μουσείο φυσικής ιστορίας και μανιταριών. Στην συνέχεια ακολουθεί εορταστικό δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με μουσική . Διανυκτέρευση. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!
ΗΜΕΡΑ 2: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα χτισμένα στις πλαγιές του Κόζιακα, του πανέμορφου μακρόστενου βουνού στα νότια της Πίνδου, τα γραφικά χωριά Ελάτη και Περτούλι τα οποία αποτελούν από τα πιο αγαπημένα ορεινά θέρετρα της Ελλάδας και πόλο έλξης πολλών επισκεπτών, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθούμε και να γνωρίσουμε τα δεκάδες αξιοθέατα της περιοχής τα οποία μπορούν να σας εγγυηθούν ότι θα περάσετε ονειρεμένες στιγμές σε μία από τις πιο όμορφες και αυθεντικές περιοχές του ν. Τρικάλων. Στα χωριά αυτά θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας(προαιρετικό) στις ταβέρνες της περιοχής. Οι μυρωδιές από τις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής θα σας αφήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις και θα σας ωθήσουν να έρχεστε ξανά και ξανά σε αυτό τον θαυμάσιο χειμερινό προορισμό. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΗΜΕΡΑ 3:
Αφού πάρουμε το πρωινό μας ξεκινάμε για τα επιβλητικά Μετέωρα. Ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο, ένα τοπίο που κόβει την ανάσα, η έμπνευση και η αίσθηση της πνευματικότητας αντικρίζοντας τα ανθρώπινα επιτεύγματα στις απόκρημνες κορυφές των βράχων. Επίσκεψη στη Μονή Μεταμορφώσεως (Μεγάλο Μετέωρο) και στη Γυναικεία Μονή του Αγίου Στεφάνου. Ακολούθως, μετάβαση στα Τρίκαλα, την πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού, μια όμορφη πόλη χτισμένη στη θέση της αρχαίας Τρίκκης. Η πόλη χρωστά σε μεγάλο βαθμό την ομορφιά της στον ποταμό Ληθαίο αλλά και στα ιστορικά της μνημεία, την εξαιρετική ρυμοτομία, τις ευρύχωρες πλατείες, τα πάρκα και τους πεζόδρομούς της. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας (προαιρετικό)και άμα μας το επιτρέπει ο χρόνος και μία βολτούλα στον ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ. Ύστερα παίρνουμε σιγά σιγά το δρόμο της επιστροφής έχοντας αποχαιρετήσει το 2019 και ατενίζοντας το 2020 με καινούργιες ελπίδες.
Κάνε την Κράτηση σου σε ένα λεπτό!
Αναχώρηση
ΆφιξηGDPR

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Αναζητηση εκδρομων
ΡΙΨΗ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ – ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑΣ – ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ
ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Εγγραφη στο Newsletter

GDPR συμμόρφωση. Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

© 2016 OimosTravel.gr