ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ
4 ημέρες
/

1η ημέρα: Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΗΝΑ-ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Συγκέντρωση, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Κυλλήνη, μέσω Ισθμού στάση καθ ’οδόν. Άφιξη στην Κυλλήνη, επιβίβαση στο πορθμείο και απόπλους για την Ζάκυνθο. Άφιξη στο Φιόρο του Λεβάντε (=Άνθος της Ανατολής), όπως είναι γνωστή η Ζάκυνθος. Θα παραμείνουμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την Λιτανεία του Εσταυρωμένου. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ νηστίσιμο δείπνο και αναχώρηση για την παρακολούθηση του επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Διανυκτέρευση.
2η ημέρα Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Μετά το πρόγευμα-μπουφέ αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας στα χωριά ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ – ΕΞΩ ΧΩΡΑ – ΜΑΡΙΕΣ και ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ. Στάση για να επισκεφθούμε και να προσκυνήσουμε στην Μονή όπου είχε μονάσει ο Άγιος Διονύσιος. Στην συνέχεια αναχώρηση για την Μονή Αγ. Γεωργία στα Γκρεμνά, όπου θα θαυμάσουμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας: το Ναυάγιο και την μοναδική του παραλία. Αναχώρηση για τις ΒΟΛΙΜΕΣ, όπου στάση για λαδωτήρι και μέλι. Άφιξη στην παραλία του αγίου Νικολάου, όπου χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων και για να επισκεφθούμε τις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ. Ακολουθεί επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ μεταφορά για την παρακολούθηση της Ανάστασης και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο σε μπουφέ με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και πολλά άλλα εδέσματα συνοδεία μουσικής. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΖΑΚΥΝΘΙΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!
Πρωινό και παρακολούθηση στη συμμετοχή του ψησίματος των σουβλιστών αρνιών στο ξενοδοχείο. Ακολουθούν προμεσημβρινοί μεζέδες με ούζο και κρασί. Το μεσημέρι ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα, γλέντι και χορός με μουσική . Το απόγευμα μετάβαση στην πόλη, όπου θα παρακολουθήσουμε την Λιτανεία της Παναγίας και θα κάνουμε τις βόλτες μας στο ζακυνθινό πανηγύρι ή για όσους θέλουν να χαλαρώσουν στα άνετα καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ-ΑΘΗΝΑ
Πρόγευμα – μπουφέ. Στη συνέχεια περίπατος στο χωριό ΑΡΓΑΣΙ όπου βρίσκετε ο Πύργος του ΔΟΜΕΝΕΓΙΝΗ. Εκεί κρυβόταν ο Κολοκοτρώνης μετά την ορκωμοσία της Φιλικής Εταιρείας. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Ξηροκάστελο, Βασιλικό, άφιξη στην παραλία ΓΕΡΑΚΑ, όπου είναι ο βιότοπος της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα- Καρέτα. Επίσκεψη και στο φαντασμαγορικό Πόρτο Ρώμα. Επιστροφή στην πόλη. Επίσκεψη μουσείων και στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε ( προαιρετικά ) σε τρενάκι για να γνωρίσουμε με ρομαντισμό και να ξεναγηθούμε στις ομορφιές της πόλης, στην παραλιακή οδό ΣΤΡΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΑΛΕΞ. ΡΩΜΑ με τις παραδοσιακές καφετέριες και τα εμπορικά καταστήματα. Επίσκεψη στο Κρυονέρι στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΡΑΧΟ εκεί όπου ο Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη. Στο Κρυονέρι βρίσκεται και η βενετσιάνικη βρύση. Θα αποχαιρετίσουμε την Ζάκυνθο από το μαγευτικό προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης όπου θα επισκεφτούμε την Εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο. Χρόνος για γεύμα εξ ιδίων στην πόλη . Στην συνέχεια επιβίβαση στο ferry και άφιξη στην Κυλλήνη. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις νωρίς το βράδυ.
Κάνε την Κράτηση σου σε ένα λεπτό!
Αναχώρηση
ΆφιξηGDPR

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Αναζητηση εκδρομων
ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ
ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΛΙΜΑΝΙ ΙΕΡΑΚΑ

Εγγραφη στο Newsletter

GDPR συμμόρφωση. Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

© 2016 OimosTravel.gr