ΜΠΟΥΡΑΝΙ – ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ – ΠΗΛΙΟ – ΒΟΛΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ
3 ημέρες
/

1ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το γραφείο μας Πανόρμου 11-13 στις 07.30 και 07.45 από την Ομόνοια για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και κατόπιν συνεχίζουμε για Βόλο. Ελεύθερος χρόνος για το μεσημεριανό μας γεύμα(προαιρετικά).Μετά το φαγητό μας κατευθυνόμαστε προς το βουνό των κενταύρων ,το Πήλιο για να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ σε ένα από τα γραφικότερα χωριά ,την Μακρυνίτσα. επιστροφή στο ξενοδοχείο .Δείπνο Διανυκτέρευση.
2ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε με προορισμό βόρεια και αφού διασχίσουμε τις περιοχές ΕΛΑΣΣΟΝΑ και ΣΕΡΒΙΑ θα περάσουμε πάνω απο την εντυπωσιακή τεχνητή Λίμνη Πολυφύτου η οποία σχηματίστηκε το 1973 μετά τη κατασκευή του ομώνυμου φράγματος για υδροηλεκτρικούς σκοπούς. Κατόπιν για τη πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ η οποία σήμερα κινείται στους ξέφρενους ρυθμούς της Κοζανίτικης Αποκριάς στην οποία πρωταγωνιστούν οι «φανοι», οι μασκαράδες που περιφέρονται σε όλη την πόλη, οι λαϊκοί οργανοπαίκτες και οι μπάντες στους δρόμους, το κρασί, τα «κιχιά» και τα κεράσματα σε όλους, η έντονη σκωπτική διάθεση και η καθολική συμμετοχή στα δρώμενα, που είναι και τα χαρακτηριστικά των αποκριάτικων ημερών. Παραμονή για γεύμα στη πόλη, νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ αποκριάτικο δείπνο με μουσική και διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
3ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος να περιηγηθούμε στην μεγαλύτερη πόλη της Θεσσαλίας γνωστή για τις όμορφες πλατείες, την ιστορική Ακρόπολη του Αγ. Αχιλλείου και τα δύο Αρχαία θέατρα. Κατόπιν αναχώρηση για τον γραφικό ΤΥΡΝΑΒΟ γνωστό για το καλό τσίπουρο αλλά και για το φημισμένο έθιμο ΜΠΟΥΡΑΝΙ, μια μοναδική γιορτή με ρίζες στην αρχαιότητα στην οποία δεσπόζουν τα φαλλικά σύμβολα αφιερωμένα στη γονιμότητα της γης αναμεμειγμένα με μια διονυσιακή σάτιρα την οποία διατηρούν ζωντανή κάθε χρόνο οι σημερινοί κάτοικοι μαζί με τους πολυάριθμους επισκέπτες απ όλη την Ελλάδα. Παραμονή για γεύμα και εν συνεχεία παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) στάση και ύστερα για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΆΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 135 ΕΥΡΩ
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ :  +40 ΕΥΡΩ

==========

Τραπεζικοί λογαριασμοί Oimos Travel

Για την διευκόλυνση σας μπορείτε να καταθέτετε χρήματα στους παρακάτω λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα: 702/002345-01
IBAN: GR20 0110 7020 0000 7020 0234 501

Όνομα δικαιούχου : Μαλαδάκη Δήμητρα
==========

Eurobank: 0026-0050-30-0101299250
IBAN: 840 2600 500 000 300 101 299 250

Όνομα δικαιούχου : Μαλαδάκη Δήμητρα
=========

Μετά από την κατάθεση του ποσού είναι απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση (210 6429692) ή αποστολή με email (info@oimostravel.gr), του καταθετηρίου συμπληρώνοντας:

  • Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Προορισμό
  • Ημερομηνία εκδρομής
Κάνε την Κράτηση σου σε ένα λεπτό!
Αναχώρηση
ΆφιξηGDPR

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Αναζητηση εκδρομων
ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ
ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΛΙΜΑΝΙ ΙΕΡΑΚΑ

Εγγραφη στο Newsletter

GDPR συμμόρφωση. Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

© 2016 OimosTravel.gr