ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ
3 ημέρες
/

1η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση στις 08:00 από το γραφείο μας Πανόρμου 11-13 και 08.15 από την Ομόνοια και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις που θα κάνουμε καθοδόν για καφεδάκι φτάνουμε στο όμορφο νησί της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, την καλλονή του Ιονίου. Διαθέτει σημαντικά αξιοθέατα, εκκλησίες και μονές, γραφικούς οικισμούς, εντυπωσιακούς όρμους με διάφανα γαλαζοπράσινα νερά, οργανωμένες και ερημικές παραλίες εκπληκτικής ομορφιάς και φιλόξενους κατοίκους. Τακτοποίηση στο ομώνυμο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, ο χαρακτήρας της οποίας συγκροτείται από όμορφα σοκάκια, μικρές πλατείες, παραδοσιακά σπίτια, περίτεχνα καμπαναριά και πλακόστρωτους πεζοδρόμους. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό μας, εκδρομή - εξόρμηση στο πανέμορφο νησί για να γνωρίσουμε τα μυστικά του μέσα από έναν πανοραμικό γύρο. Στη διαδρομή θα περάσουμε από όμορφα και ονομαστά χωριά όπως η Νικιάνα και το ΝΥΔΡΙ, με τον κοσμοπολίτικο αέρα που της χάρισε ο Ωνάσης όταν το 1963 αγόρασε το Σκορπιό που βρίσκεται ακριβώς απέναντί του. Εκεί θα σταματήσουμε για να κάνουμε το μπάνιο μας και για καφεδάκι (προαιρετικά). Εν συνεχεία θα πάρουμε τον δρόμο για τη Βασιλική και τον Άγιο Νικήτα με την περίφημη παραλία Κάθισμα, όπου και θ’ αφεθούμε στα σμαραγδένια νερά της. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ
Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ. Σε γραφικό πευκόφυτο λόφο και με πανοραμική θέα στο Ιόνιο και στην Ήπειρο, δεσπόζει η παλαιότερη και μεγαλύτερη μονή του νησιού, που είναι αφιερωμένη στην προστάτιδά του, την Παναγία. Η ονομασία της οφείλεται στην παράδοση ότι η πρώτη εικόνα της Παναγίας έγινε σε σχέδια που η ίδια φανέρωσε στον αγιογράφο. Εν συνεχεία αναχωρούμε για τον Μύτικα, ένα χωριό που βρίσκεται σε περιοχή πλούσια σε βλάστηση και με παραλίες από γαλαζοπράσινα νερά. Εκεί θα έχουμε στη διάθεση μας αρκετό ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε το μπάνιο μας , το μεσημεριανό μας και το καφεδάκι μας (προαιρετικά). Σιγά σιγά όμως πρέπει να πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις που θα πραγματοποιήσουμε καθοδόν θα φτάσουμε στην Αθήνα γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις.
Κάνε την Κράτηση σου σε ένα λεπτό!
Αναχώρηση
ΆφιξηGDPR

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Αναζητηση εκδρομων
ΠΥΛΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΜΕΘΩΝΗ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ – ΥΠΑΤΗ
15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΣΥΒΟΤΑ-ΠΑΡΓΑ-ΖΑΛΟΓΓΟ

Εγγραφη στο Newsletter

GDPR συμμόρφωση. Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

© 2016 OimosTravel.gr