ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ
6 ημέρες
/

6 ημέρες Διάρκεια
Κωνσταντινούπολη, ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ Προορισμός
Για όλους Κατάλληλο
27/11 - 2/12/2019 Περίοδος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ

Συνάντηση με Η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης, Οικουμενικό Πατριάρχη κύριο κύριο Βαρθολομαίο !!!

1Η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ –ΚΟΜΟΤΗΝΗ:
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα ,ημίωρη στάση στη περιοχή της Λαμίας για καφέ(προαιρετικά) επί της εθνικής οδού. Καθοδόν στάση για γεύμα(προαιρετικά). Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προσπερνώντας την όμορφη Θεσσαλονίκη για να φθάσουμε το απόγευμα και να τακτοποιηθούμε σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, ελεύθερος χρόνος, δείπνο(προαιρετικά),Διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ -ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:
Πρωινό και αναχώρηση για την ΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της διασχίζει την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ αφήνοντας στα δεξιά της την όμορφη πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ μας οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο των EKDταξιδιωτικών εγγράφων (ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ Ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ) και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά <> περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ περιφερειακά όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα φθάνουμε στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ .Εν συνεχεία θα ξεναγηθούμε σ’ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης με έξι μιναρέδες το <<ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ>> του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ. Η ξενάγηση μας συνεχίζεται μ ’ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Επίσκεψη και ξενάγηση στο «ΤΟΠ ΚΑΠΙ». Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ .Δείπνο , Διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-(ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ):
Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο ΧΑΛΚΗ με τη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ,για να ακολουθήσει η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ. Εδώ μπορούμε να γνωρίσουμε προαιρετικά πάνω σε παραδοσιακές άμαξες το καταπράσινο νησάκι..Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας ,ξεκούραση και προαιρετικά η πρότασή μας για διασκέδαση το βράδυ είναι σε νυκτερινό κέντρο με καλό φαγητό ,μουσική και ORIENTAL. Διανυκτέρευση.
4H ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ):
Πρωινό και γνωριμία-ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της ΠΟΛΗΣ. Αρχικά θα επισκεφθούμε. ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ όπου εκεί ψάλει για πρώτη φορά ο ακάθιστος ύμνος και έγινε η περιφορά της εικόνας στα τοίχοι, προσκύνημα και αναχώρηση για το οικουμενικό ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ. Συνεχίζουμε για την ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ και τέλος τα ανάκτορα <<ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ>> με το μεγαλύτερο πολυέλαιο στον κόσμο (4 τόνων). Είναι ήδη μεσημέρι και μια βόλτα προαιρετικά, στο ΒΟΣΠΟΡΟ με τουριστικό καραβάκι ,θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία ,πριν καταλήξουμε για γεύμα σε επιλεγμένο εστιατόριο. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος ,το απόγευμα για βόλτα στη μεγαλύτερη πλατεία της πόλης το TAKSIM. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας ,ξεκούραση ,Διανυκτέρευση.
5Η ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ) - ΚΑΒΑΛΑ :
Πρωινό και αναχώρηση για την περίφημη ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) μας περιμένει στη συνέχεια για τα ψώνια μας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Με όμορφες εικόνες ,με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά σουβενίρ ξεκινάμε από τη γνωστή πλέον διαδρομή για τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο φθάνουμε στην πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για φαγητό. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για ΚΑΒΑΛΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.
6Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑ- ΑΘΗΝΑ:
Πρωινό και και με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ(προαιρετικά), άφιξη στην ΑΘΗΝΑ το βράδυ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ:  280€

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ +100€

ΔΕΝ περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, 1,50 € ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/ σουίτας, που έχει εφαρμοσθεί από την 1η Ιανουαρίου 2018 στην Ελλάδα (2 νύχτες *1,50€ = 3€ σύνολο).

Κάνε την Κράτηση σου σε ένα λεπτό!
Αναχώρηση
ΆφιξηGDPR

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Αναζητηση εκδρομων
ΠΥΛΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΜΕΘΩΝΗ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ – ΥΠΑΤΗ
15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΣΥΒΟΤΑ-ΠΑΡΓΑ-ΖΑΛΟΓΓΟ

Εγγραφη στο Newsletter

GDPR συμμόρφωση. Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

© 2016 OimosTravel.gr