ΚΥΘΗΡΑ «ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ»
3 ημέρες
/

1η ΗΜΕΡΑ:
Αναχώρηση το πρωί από το γραφείο μας Πανόρμου 11-13 στις 07:00 και από την Ομόνοια στις 07:15 και αφού θα έχουμε πραγματοποιήσει τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν φτάνουμε στο Γύθειο απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για τα όμορφα Κύθηρα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το όμορφο νησί των Κυθήρων. Το πλοίο δένει στο βασικότερο λιμάνι των Κυθήρων, το γραφικό Διακόφτι, απ’ όπου ξεκινάει και η περιήγησή μας στο νησί. Επιβίβαση στο λεωφορείο, αναχωρούμε για την ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ. Το μοναστήρι έχει χτιστεί σε ένα απ’ τα υψηλότερα βουνά του νησιού και έχει θέα όχι μόνο τις ακτές της Πελοποννήσου αλλά και ολόκληρου του νησιού. Ο ναός γιορτάζει του Σωτήρος στις 6 Αυγούστου. Ο σημερινός ναός χτίστηκε το 1840 και είναι αφιερωμένος στη Θεοτόκο. Η εικόνα της Παναγίας βρέθηκε από κάποιον βοσκό το 1766 και έχει την μορφή της Παναγίας στην μια πλευρά και από την άλλη την μορφή του Αγίου Γεωργίου. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα και αναχώρηση για το βορειανατολικό τμήμα του νησιού και το παραθαλάσσιο χωριό της ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Πρωινό και αναχώρηση για τη δυτική πλευρά του νησιού, την περιοχή των Μυρτιδίων, όπου βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα προσκυνήματα των Κυθήρων, η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ. Η εικόνα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας είναι το πολυτιμότερο κειμήλιο του νησιού και είναι η προστάτιδα των απανταχού Κυθηρίων. Προσκύνημα και χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στους χώρους της Μονής. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του νησιού τη ΧΩΡΑ. Περίπατος στα γραφικά στενά και βόλτα στο ενετικό φρούριο με τη μαγευτική θέα στα τρία Πελάγη, στο νησάκι Χύτρα και στα Αντικύθηρα. Επιστροφή στην πλατεία του χωριού για καφέ. Αναχώρηση για το παραθαλάσσιο ΚΑΨΑΛΙ μόλις 3 χιλιόμετρα πιο κάτω, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και μεσημεριανό (προαιρετικό). Ύστερα αναχωρούμε για τον ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ, με τα πολλά νερά και το φημισμένο «Καταρράκτη της Φόνισσας». Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε την βόλτα μας και το καφεδάκι μας κάτω από τα πλατάνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ:
Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε για τον ΠΟΤΑΜΟ. Μόλις φτάσουμε θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε το καφεδάκι μας (προαιρετικό), την βολτούλα. Ύστερα αναχωρούμε για τον γραφικό ΑΒΛΕΜΟΝΑ, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε το μπάνιο μας στις φυσικές πισίνες του, την βολτούλα μας, το καφεδάκι μας και το μεσημεριανό μας (προαιρετικό). Σιγά σιγά όμως πρέπει να πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Κατευθυνόμαστε λοιπόν προς το λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και αφού αποχαιρετήσουμε τα όμορφα Κύθηρα αναχωρούμε για την Νεάπολη. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ.
Κάνε την Κράτηση σου σε ένα λεπτό!
Αναχώρηση
ΆφιξηGDPR

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Αναζητηση εκδρομων
ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ
ΜΕΤΕΩΡΑ «ΜΕΤΑΞΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ»

Εγγραφη στο Newsletter

GDPR συμμόρφωση. Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

© 2016 OimosTravel.gr