ΚΥΘΗΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ
4 ημέρες
/

1η μέρα: Αθήνα – Νεάπολη - Κύθηρα
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το γραφείο μας Πανόρμου 11-13 και αφού θα έχουμε πραγματοποιήσει τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν φτάνουμε στην Νεάπολη Λακωνίας απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για τα όμορφα Κύθηρα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το όμορφο νησί των Κυθήρων. Το πλοίο δένει στο βασικότερο λιμάνι των Κυθήρων, το γραφικό Διακόφτι, απ’ όπου ξεκινάει και η περιήγησή μας στο νησί. Επιβίβαση στο λεωφορείο, αναχωρούμε για την ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ. Το μοναστήρι έχει χτιστεί σε ένα απ’ τα υψηλότερα βουνά του νησιού και έχει θέα όχι μόνο τις ακτές της Πελοποννήσου αλλά και ολόκληρου του νησιού. Ο ναός γιορτάζει του Σωτήρος στις 6 Αυγούστου. Ο σημερινός ναός χτίστηκε το 1840, και είναι αφιερωμένος στη Θεοτόκο.Η εικόνα της Παναγίας βρέθηκε από κάποιον βοσκό το 1766 και έχει την μορφή της Παναγίας στην μια πλευρά και από την άλλη την μορφή του Αγίου Γεωργίου. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα και αναχώρηση για το βορειανατολικό τμήμα του νησιού και το παραθαλάσσιο χωριό της Αγίας Πελαγίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Διανυκτέρευση.
2η μέρα: Κύθηρα
Πρωινό και αναχώρηση για τη δυτική πλευρά του νησιού, την περιοχή των Μυρτιδίων, όπου βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα προσκυνήματα των Κυθήρων, η Ιερά Μονή Της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Η εικόνα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας είναι το πολυτιμότερο κειμήλιο του νησιού και είναι η προστάτιδα των απανταχού Κυθηρίων. Προσκύνημα και χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στους χώρους της Μονής. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του νησιού τη Χώρα. Περίπατος στα γραφικά στενά και βόλτα στο ενετικό φρούριο με τη μαγευτική θέα στα τρία Πελάγη, στο νησάκι Χύτρα και στα Αντικύθηρα. Επιστροφή στην πλατεία του χωριού για καφέ. Αναχώρηση για το παραθαλάσσιο Καψάλι μόλις 3 χιλιόμετρα πιο κάτω , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και μεσημεριανό (προαιρετικό) . Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,ελεύθερος χρόνος . Διανυκτέρευση.
3η μέρα: Κύθηρα- Αγια ΜΟΝΗ- Κύθηρα
Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας ,αναχωρούμε για τον ΠΟΤΑΜΟ . Μόλις φτάσουμε θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε το καφεδάκι μας, την βολτούλα μας και τα ψώνια μας αφού εκεί υπάρχει το κυριακάτικο παζάρι με τα τοπικά προϊόντα. Ύστερα αναχωρούμε για το γραφικό Διακόφτι όπου μόλις φτάσουμε θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε το μπάνιο μας, το μεσημεριανό μας, το καφεδάκι μας και την βολτούλα μας (προαιρετικά). Φεύγουμε από το Διακόφτι και αναχωρούμε για τον Μυλοπόταμο, με τα πολλά νερά και το φημισμένο «Καταρράκτη της Φόνισσας». Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε την βόλτα μας και το καφεδάκι μας κάτω από τα πλατάνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
4η μέρα: Κύθηρα - Νεάπολη – Αθήνα
Πρωινό και αναχώρηση για τον γραφικό Αβλέμονα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε το μπάνιο μας στις φυσικές πισίνες του Αβλέμονα , την βολτούλα μας , το καφεδάκι μας και το μεσημεριανό μας (προαιρετικό) . Σιγά σιγά όμως πρέπει να πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής . Κατευθυνόμαστε λοιπόν προς το λιμάνι , επιβίβαση στο πλοίο και αφού αποχαιρετήσουμε τα όμορφα Κύθηρα αναχωρούμε για την Νεάπολη. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ.
Κάνε την Κράτηση σου σε ένα λεπτό!
Αναχώρηση
ΆφιξηGDPR

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Αναζητηση εκδρομων
ΠΥΛΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΜΕΘΩΝΗ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ – ΥΠΑΤΗ
15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΣΥΒΟΤΑ-ΠΑΡΓΑ-ΖΑΛΟΓΓΟ

Εγγραφη στο Newsletter

GDPR συμμόρφωση. Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από τον ιστότοπο oimostravel.gr σύμφωνα με την πολιτική μας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

Δείτε την πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων

© 2016 OimosTravel.gr